17 февр. 2008 г., 12:25

За болката и любовта на живота ми 

  Поэзия » Любовная
1034 0 3
 

                                   ЗА ЛЮБОВТА И БОЛКАТА НА ЖИВОТА МИ

 

НАКРАТКО ЗА ДАНИ

 

 

Здравей, моя бивша или вечна любов,

пиша ти от дъното на душата си.

Не може вечно да има недоизказани неща,

не бива да не знаеш какво е в моята душа.

Това, което преживяхме,

начинът, по който заедно оцеляхме,

а даже и бяхме.

 

В деня, когато се навършва месец от раздялата,

аз пак крещя, защото не искам промяната.

Сърцето ми вече е раздрано и капки кръв текат,

това е нещо невидяно.

 

Тъгата е голяма и боли,

казват ще мине, дали?

То бе живот, щастие, всеотдайност и бъдеще,

А стана само лъжа, болка, самота без бъдеще.

 

Това ли пожела?

 

Нима не бях аз твоята жена,

а явно никога не съм била,

щом ти не ме опозна.

 

Кръвта тече  ти, знай,

ще свърши и тогава всичко ще приключи.

Дано ти в този момент разбереш,

 а споменът

за болката ми във сърцето те измъчва всеки ден.

 

Булката ще бъда в АДА или в РАЯ,

все още не знам аз къде,

явно на Земята Господ не желае пред олтара да ме заведе.

 

Боли от спомена ми толкова много,

че даже и в съня ми лентата завърта се отново и отново.

 

Не мога вече, не издържам,

защо ли трябваше към твоите

 недомислени желания аз да се придържам.

 

08.12.2007

гр.София

 

© Радостина Гацова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Адски тъжно Но красиво написано.БРАВО!!
  • Вложила си всичката си тъга и болка в тожа откровение.Брово получило се е страхотно.Но времето лети не пита ,и сега е ред да забравиш и простиш за всичко сторено от него.
  • Добре дошла!

    Много е тъжно, искрен стих...
    Миличка надявам се времето да заличи болката!!!
Предложения
: ??:??