На NELKK - криптолог и приятел!
За зло или добро - орисани
или проклети - както щеш,
нито аз знам какво съм писал,
нито пък ти - какво четеш.
И във космическите бездни,
в галактики и черни дупки,
полека-лека ще изчезнем,
тъй както българските букви.
© Райчо Русев Все права защищены