21 февр. 2008 г., 15:05

За човека, който случайно срещнах, но неслучайно обикнах... 

  Поэзия
1056 0 2

Ти си всичко, в което вярвам

и което искам всеки миг...

Ти си това, от което имам нужда,

което успява да ме развълнува,

което ме кара да се усмихвам.

С всеки миг те обиквам все повече

и болката става все по-голяма,

когато не си до мен...

Ти си всичко това...

И аз не искам нищо друго...

© Герито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??