15 апр. 2010 г., 11:46

За цяла Вечност 

  Поэзия » Другая
1046 0 34

                                      

                              В памет на Мариана Вангелова


Дори да сме на дъното,

не губим миг кураж.

Издържаме пред мълнии,

защото вяра-страж

от бурите закриля ни

и вдъхва ни живот.

Надбягваме годините

отчаяно в галоп...

Безспирно търсим смисъла

и в малките неща,

за цяла Вечност скътали

в сърцата Любовта.


 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??