Ти политал ли си в чуден сън
дори когато те отричат всички,
пак небето да разтвориш с гръм
чрез силното във теб "обичам".
Тъй наливал ли си в чаша грях,
отново тайно да омае близки,
щом не искаш да си част от тях,
нито повече да падаш ниско.
Но не можеш да си дълго сам
и със цялата в душата драма,
знай, че Ева ще умре с Адам,
за да бъдат във Живота двама!
© Аз Все права защищены