17 янв. 2007 г., 13:15

За да мога... 

  Поэзия
651 0 7

За да мога стихове да пиша,

нужно ми е болката да сливам

с радостта на дните ми щастливи.

Нужно ми е вечерно огнище зиме,

или летен залез, или утрин синя…

Нужна ми е мъничко романтика

в дните, от тъгата посивели.

Нужен си ми ти със своя образ

извор на надежди и съмнения.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??