15 мая 2009 г., 23:02

За да те обичам в тишината 

  Поэзия » Любовная
676 0 1

За да те обичам в тишината,
е за да те гледам докато заспиваш.
И моля се господ да те доведе при мен,
за да мога да пазя сърцето ти винаги.

За да те обичам в тишината,
е за да мисля за теб всеки ден.
Надявам се скоро да разбереш
всичко това, което имам да ти кажа.

За да те обичам в тишината,
е за да хвърлям бърз поглед в твоите кафяви очи.
Желанието ми беше да те виждам,
докато задържаш в тишината плача ми.

За да те обичам в тишината,
е за да затворя очите си и да видя лицето ти.
Докато се надявам и се моля,
че един ден ще съм те взел на мястото ù.

За да те обичам в тишината,
е за да задържа възглавницата в нощта.
Желая това да си ти,
да правиш любов с мен под лунната светлина.

За да те обичам в тишината,
е за да седна зад мрака и да те видя.
Ако имаше възможност,
ти да можеш да ме обичаш в тъмнината.

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасна идея...
    За да те обичам в тишината,
    е за да седна зад мрака и да те видя.
    Ако имаше възможност,
    ти да можеш да ме обичаш в тъмнината.
    !!
Предложения
: ??:??