9 нояб. 2011 г., 20:57

За добър вечер 

  Поэзия » Другая
669 0 0

Добър вечер, дяволе среднощен,
защо държиш ме будна толкова късно нощем?
Пак ли ще говорим ний за политика,
или днес смяташ да ми кажеш за Земята своята критика?

Добър вечер, тази нощ желая да е различна,
искам отчасти тя да бъде неприлична,
защото ти накара ме да се влюбя,
по теб ума си да изгубя.

Добър вечер, пак ще ти го кажа,
ела, любовна приказка ще ти разкажа.
Не, къде се скриваш,
ела, ти до мене искам да заспиваш.

Добър вечер, ела тук да ти покажа,
ела, тъгата своя аз да ти изкажа.
Извинявай, ако ти досаждам,
просто приятелство искам между нас да изграждам.

Добър вечер, не се страхувай,
ела, с мене ти пренощувай,
в обятията ми нежни затанцувай,
ела, с мене ти рискувай.

Добър вечер, но утро е вече,
слънцето се вижда отдалече.
Добро утро, не ме оставяй,
ела, върни се, не ме забравяй.

Ще те чакам пак за "добър вечер",
мини, моля ти се, ти надвечер.
Ще съм тука пак сама
до бялата напукана дограма.

Ще съм тук и ще те чакам,
на стъклото пак аз ще чукам
три пъти, нали си знаеш ти,
за да дойдеш в мойте мечти.

© Екатерина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??