Пораснал още със една
за теб значителна година,
приемаш смисълът, че тя
тъй важна е в живота, сине.
Навършил вече трийсетте,
запазил детството познато,
вървиш по път, избрал кое
най-ценното е за душата.
Дарил любимата с букет
и стъпил здраво на краката,
копнееш дом, любов, дете...
за теб заслужена награда.
Преследвай целите. Бъди
мечтател литнал нависоко!
На себе си отново докажи,
че следваш вярната посока.
От нас усмивки приеми
и вярата, че си потребен.
Желаем ти щастливи дни.
Любов. Успех. Късмет вълшебен.
Днес моят голям син, моето специално момче, е рожденик!
© Таня Мезева Все права защищены
Благодаря ви за отзивите!