А нашата любов е като есен,
тъй силна, тъй променяща, тъй мокра от сълзи.
А нашето мълчание е песен,
китарен стон, две вкопчени души...
Очите ни се търсят колебливо,
тъй питащи, тъй знаещи, тъй тъжни от преди.
Листата падат, всичко става сиво,
китара няма, само аз и ти.
© Венелин Недялков Все права защищены