27 янв. 2008 г., 12:44

За една отминала вече любов 

  Поэзия » Любовная
805 0 10
 

Далеч си, тази мисъл в мен боли,

далеч си, а нощта навън излъчва топлина,

сред звездите търся твоите очи

и мечтая да съм с теб сега.

 

Липсваш ми,

не мога порива сърдечен аз да спра,

не мога чувствата дълбоко във душата си да скрия

и макар да искам в булото на вечерта,

не мога самотата да прикрия.

 

Обичам те,

за тебе пазя само любовта си

и вярата си в тебе няма никога да променя,

защото знам, че даже и далече,

мислено си с мен сега.

 

Далеч си, липсваш ми, обичам те!

© Венцислав Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??