26 сент. 2020 г., 17:57

За изкуството 

  Поэзия » Другая
233 0 0

За какво да пишем, питате вие?
Според мен - да спасим нацията да се затрие!

Също мисля - трябват сериозни теми.

Вдъхновения много - пълно е с проблеми.

Как да направим хубав света?

Как всяка душа да полети?
Животът и смъртта, любовта...

Но преди всичко в творбите

трябва да се разкриват на народа борбите.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??