1 авг. 2013 г., 08:09

За Женската любов... 

  Поэзия » Философская
550 0 4

За Женската любов...

 

 (разсъждение по зададена тема)

 

Загадка е всяка Жена на Земята

и век да си с нея- е пак непозната!...

И първо донася нектар за наслада,

а после дарява рога за награда...

Тя, женската обич, е облак в небето,

но знае се- Вятър владей ширинето...

Ах, женската обич лети като луда

в една ненаситно-спирална възбуда!...

О, женската обич е бурята лятна-

прелита, отлита, а тъй е приятна!...

Обичат Жените красиво, суетно,

но често на страст си играят кокетно;

(понякога даже в семейното ложе

жената заучен етюд ще предложи!...)

...Но щом пожелаят да бъдат свободни-

те начини знаят и богу угодни...

 

...Знам женската обич е много изменна,

но, боже мой, тя е естествена, земна-

тъй както не може плътта на Земята

с единствено семе да бъде засята!...

 

Коста Качев

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??