11 нояб. 2004 г., 11:44

За живота 

  Поэзия
1582 0 1

За живота

 

Млади сме, сега ни се живее.

Живеем! Кой ще го проумее?

Живота даден ни е не за да го пропилеем.

Даден ни е за да помъдреем.

 

В тази „игра”, всеки сам решава.

да робува или да побеждава.

Истината тук е във човека

и в правилно избраната пътека.

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво послание!
    Радвай се на живота, изживей всеки красив миг до край!
Предложения
: ??:??