Живот дарявах...
Любов раздавах!
Виних се сам, и си прощавах.
Сълзи проливах!
От злоба смях се.
И ето че ... Събудих се презрян.
Събудих се самотен и нещастен.
Останах сам.
Живот дарявах, любов раздавах.
Опитвах се да съм добър.
На хората с душа, им вярват...
Но питам се дали е вярно туй?
-Не знам!
Защо предадоха ме те!?
И за какво?
Живот дарявах...
Любов раздавах.
И ето че сега съм сам.
© Ангел Все права защищены