3 авг. 2007 г., 23:42

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ 

  Поэзия
543 0 1
        ЗА  КОЙ  ЛИ    ПЪТ

                ЗА  РАДОСТ  И  С НАДЕЖДА,
               ПЪТЯ  С  ТЕБЕ  МЕ  ОТВЕЖДА,
               ВЪВ  ВЕЧЕР  ТОПЛА  И КРАСИВА,
               КОНЦЕРТНА, ЖЕЛАНА, ЩАСТЛИВА...

              МУЗИКА    ГАЛИ    ДУШАТА,
              ПЕСНИ, РИТМИ, ТАНЦИ  ДО  ЗОРИ...
              ПЕЯТ   ДЕЦАТА    НИ   ЩАСТЛИВО,
              СПОМЕН  ТОПЪЛ ЩЕ  ОСТАВИ  СЛЕДИ...

              ЗВЕЗДИТЕ  ТАНЦУВАТ,  ПЕЯТ,
              ФОЙЕРВЕРКИ  ЛИТВАТ  И  ГРЕЯТ...
             СЪРЦЕТО  ТРЕПВА   В ТОЗИ  ДЕН
              С  ОБИЧТА  СИ  - ТИ  СИ  ДО  МЕН !

             ПЪТУВАНЕ  ДАРЯВАМ  ТИ  ДНЕС.
             И  НОЩНИЯ  ВЯТЪР  НИ  ГАЛИ!
             ЗА  КОЙ  ЛИ  ПЪТ  СЪРЦАТА  НАШИ -
             ДАР, РАДОСТ -  СМЕ  СИ  ПОЖЕЛАЛИ...?!

                  на  концерт в гр. Шумен
                        02,08,2007

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??