22 апр. 2013 г., 10:47  

За кой ли път 

  Поэзия » Любовная
679 0 0

За кой ли път умът рои безкрайни мисли,

                                             това си ти!

За кой ли път устни мълвят, ела, бъди,

                                  бъди до мене ти!

За кой ли път легло изпълваш, но... без,

                                        без да си тук!

За кой ли път страстта гори, усещам те близо,

                                           близо си ти!

За кой ли път леглото спи, но аз съм будна,

                           будна със мислите си!

За кой ли път сърцето лудо се блъска,

                         блъска се в моята гръд!

За кой ли път изричам нежни мисли, ела,

                                        ела ме вземи!

За кой ли път убягва реалност за нас,

                                      за нашите дни!

За кой ли път умът и този път ще заспи,

                    а истина явна ще се роди!

За кой ли път в съня ще сбъдна,

                ще сбъдна прекрасни мечти!

 

 

 

 






 

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??