За пари не искам да се боря,
за любов не искам аз да плащам,
на фалшивото вратата ще затворя,
за красотата с две ръце се хващам.
Аз не знам защо според околните
важни са неща, напълно незначителни за мен?
Аз ли съм различен, или те са болните,
моят поглед ли е замъглен?
© Дил Все права защищены