Nov 4, 2010, 8:37 PM

За красотата 

  Poetry » Other
435 0 0

За пари не искам да се боря,

за любов не искам  аз да плащам,

на фалшивото вратата ще затворя,

за красотата с две ръце се хващам.

Аз не знам защо според околните

важни са неща, напълно незначителни за мен?

Аз ли съм различен, или те са болните,

моят поглед ли е замъглен?

© Дил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??