22 дек. 2016 г., 15:02

За любов ли.. 

  Поэзия » Любовная
938 5 7

За любов ли пак да моля,

за трошици от това,

за което давам всичко,

за което аз горя.

И любов ли пак да прося,

своите чувства да хабя,

все на сляпо аз да търся,

изморих се от това...

Изморих се да мечтая

и защо ми е това,

все докрай да се раздавам,

а накрая пак – сама..

За любов ли пак да страдам,

смисъл има ли в това,

за любов ли пак да моля,

за любов ли да умра...

© Периян Байрамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??