2 мар. 2007 г., 20:55

За Любовта 

  Поэзия
902 0 5
     Когато те има,
     най-много ми липсваш.
     Когато говориш,
     Най-много боли.
     Спри! Не виждаш ли?
     Любовта умира,
     А спомена гори!
     Бяхме млади,
     Чисти и щастливи.
     Остаряхме, разбери!
     Искаме да можем
     Да се върнем там,
     При наш`та първа среща,
     Но не можем.
     Живота просто си тече,
     А с него нашата
     Любов умира!

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??