23 дек. 2007 г., 09:15

За Любовта 

  Поэзия » Философская
837 0 22
Откъдето минеш ти,
греят чудни небеса
и вселената тупти
във пречистени сърца,
никнат слънчеви цветя,
звездна музика ехти
и се ражда песента -
откъдето минеш ти...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??