За мама с обич
Във този слънчев ден си ти родена,
във този Божи ден отворила очи,
във този ден с живот си ти дарена,
да радваш и да бъдеш с всички твои близки.
За теб желаем да изкажем пожелания,
за теб желаем всичко най-красиво на света,
здраве, щастие семейно и любов безкрайна,
за теб животът да е приказка-мечта.
Желаем ти от все сърце безкрайна радост,
да бъдеш най-щастлива и усмихната жена,
да бъдеш мила, все така грижовна майка,
да бъдеш винаги съпруга нежна всеотдайна.
Да следват всички твоя пример ясен във живота,
да бъдат всички майки и жени така добри,
защото ти си най-голямото богатство,
за всички нас, които те обичаме. Благодарим!
Честит рожден Ден, мамо, и наздраве!
Теди и Марти
07.10.2007
© Мартин Аргиров Все права защищены
а за мама да сте безкрайна, щастлива приказка!!!