24 янв. 2023 г., 12:00

За мечтите 

  Поэзия
133 0 0

Движим се всички полека напред

Обгърнати в грижи искащи теб

Чакащи да дойде нашият ред

Да спрем за един кратък момент

 

Момент в който разперваш криле

Бродиш свободно нашир и навред

Забравил всичко бившо зад теб

 

Но свършва тази приказка ясна

Благодарим си поне за куража

 

И до скоро, любов наша

 

 

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??