21 авг. 2009 г., 08:07

За миг 

  Поэзия » Любовная
1235 0 34

 

Надежда приютих в сърцето -

най-топлото гнездо.

Летяха облаците летни

в душата - небосвод...

 

 

Осъмнах с изгрева усмихнат -

по-лека от перце.

И, носена от вятъра, поисках

за миг да съм при теб.

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??