9 авг. 2008 г., 14:15

За миг 

  Поэзия
467 0 1

За миг

 

 

 

От нищото се завърна

и разтреперих се цяла.

Света ми подреден преобърна,

побърка се душата ми бяла.

 

С думи две всичко постигна...

"обичам те" само ми каза

и пак в нищото изчезна,

но думите си не доказа.

 

Неоправдано ти вярвам,

надявам се истина да е това.

Гръб страхливо обръщам,

а в сърцето остана следа.

 


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??