25 сент. 2007 г., 14:38

За моя красив лъжец 

  Поэзия
810 0 2
Ти замина.
Аз дълго плаках.
Утешаваше ме мисълта,
че ще се завърнеш.
Обеща, че ще се обадиш.
Седях с дни до телефона,
не спах по цели нощи.
Но ти не се обади.
Помислих: "Не се е върнал".
Докато не те видях .
Моят свят рухна за секунди.
Беше се прибрал, а не се беше обадил.
Плаках дълги дни и нощи.
Сълзите не изтриха болката ми.
И не запълниха празнината в сърцето ми,
оставена от теб. Зная, че ако попитам,
ще намериш някакво извинение за стореното.
Зная също, че отново ще ти повярвам.
Писна ми да съм глупачката,
която винаги ти вярва.
От днес съм нов човек.
Ти не значиш нищо за мен!
И въпреки думите си, видя ли те,
ще повярвам на словата на моя
красив лъжец. Думи, които забиват
гвоздеи в сърцето ми...

© Камелчето Първановска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??