29 нояб. 2008 г., 21:20

За моята любов 

  Поэзия » Белые стихи
1085 0 2
Ти си жаден, аз съм реката,
ти си мислите в моите дни,
ти си всичко за мене, в отплата
твоята обич ме топли, сега не боли.
Сега няма сълзи, които да тровят
сърцето ми, цялото обагрено в кръв
и вече не могат дори да  тревожат,
за менe си ти и последен, и пръв.
Ти си всичко, с мисълта за теб ставам,
вселената, слънцето, животът ми дори,
обичам те безкрайно... и  ти казвам
ако си помислиш да си тръгнеш, СПРИ!

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??