13 мар. 2010 г., 13:44

За моята приятелка! 

  Поэзия
1287 0 1

  За Камито:)

 

По клоните дъждът се лее,
а гарванът зловещо пее,
хвърлил той черното си наметало
и злото сякаш остаряло.
Сега истината царяла
и като крехка пъпка узряла,
и никога не е умряла.
Сега ти бъди като нея,
отърви се от злата фея.
Усмивката силно изрази
и света ти преобрази,
защото тя те ръководи,
без съмнение след тебе ходи.
Доброто у теб открехни
и винаги ти го пази :)

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??