Неправомерно щом нападнат бидеш,
Обратно Духа (настроението) да си вземеш налага се.
Наказание чрез.
Добротата твоя на нечистия в очите - слабост е!
Мечтае и иска престъпникът (подсъзнателно) едно само - наказание!
Да не му дадеш желаното, неестествено, неправилно е!
Законът на махалото -
през едно или две - изисква наш'та доброта!
Добротата-осъзнаване от страната му -
намалява от (голямо) наказание нуждата.
Слава на Велес -
Лесничея
© Леснич Велесов Все права защищены