6 февр. 2007 г., 00:05

За нас 

  Поэзия
677 0 9
Повиках те... дойде.
Потърсих те... чакаше ме.
Поисках те... ти ме отне.

Не спираш да мислиш за мен - моята мисъл си ти!
Щастлива да съм искаш - само ти да си!
Не можеш без мен - мога само с теб!
Искаш - да съм до теб!
Искам- да си част от мен!
Обичаш ме - обичам това!
Мой исках да си, твоя съм сега...
 

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??