20 дек. 2008 г., 09:34

За него... 

  Поэзия » Другая
639 0 0
В тъмнината покрай мен
ти сега си светлината...
В моето сърце
ти рисуваш отпечатък...
Този стих прочети
и зова ми усети.

Не ме оставяй ти сега,
не мога да бъда сама...
Поеми си дъх и погледни ме,
в очите ми ще видиш,
че шепна само твойто име!

© Светослава Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??