Dec 20, 2008, 9:34 AM

За него... 

  Poetry » Other
589 0 0
В тъмнината покрай мен
ти сега си светлината...
В моето сърце
ти рисуваш отпечатък...
Този стих прочети
и зова ми усети.

Не ме оставяй ти сега,
не мога да бъда сама...
Поеми си дъх и погледни ме,
в очите ми ще видиш,
че шепна само твойто име!

© Светослава Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??