5 янв. 2023 г., 17:44

За него 

  Поэзия » Любовная
287 0 0

Тихо преплиташ

мисли за него.

Плачеш и мислиш

само за него.

 

Обсесия пълна,

знаеш - не бива.

И някак в главата

той пак се набива.

 

Няма ли край?

Няма ли сън?
Няма ли как?

Пълен мрак.

 

Ала ще мине.

Болката приеми,

времето мие.

Ще спре.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??