Jan 5, 2023, 5:44 PM

За него 

  Poetry » Love
326 0 0

Тихо преплиташ

мисли за него.

Плачеш и мислиш

само за него.

 

Обсесия пълна,

знаеш - не бива.

И някак в главата

той пак се набива.

 

Няма ли край?

Няма ли сън?
Няма ли как?

Пълен мрак.

 

Ала ще мине.

Болката приеми,

времето мие.

Ще спре.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??