19 мая 2007 г., 12:30

За нея ... 

  Поэзия
505 0 2

Мили думи искам да ти кажа
и с очи горещи аз да те прегръщам.
Искам нежно да те галя
и в частица от живота ти да се превръщам.


Знаеш ти, че няма аз да се откажа
и ще бъда винаги до тебе.
С любовта си аз ще те дарявам,
даже често да ми казваш, че съм бебе.


Ти показа ми живота
и дари ме с чувства съкровени,
благодаря ти, мила моя,
за тези мигове неземни.


За това за тебе аз копнея,
за това пред тебе аз благоговея.
Твоя образ аз бленувам,
и не спирам аз да те сънувам.


Мили думи ще ти казвам 
и с очи горещи винаги ще те прегръщам...

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??