18 дек. 2007 г., 19:25

за последно 

  Поэзия
497 0 9

Сребърни устни - лунни цветя

с дъх сътворили живота,

сребърни устни - капки в нощта -

тъжен мираж на порока.

Сребърни устни - грешка от минало -

своята песен продали,

сребърни устни - с болка докоснали

своята сетна наслада.

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??