24 сент. 2010 г., 21:23

За последно... 

  Поэзия » Другая
656 0 0

Стоя посред нощ
като бебе
решавам съдбовен въпрос...
в ръката ми нож
и без време
натискам...
кръвта на поднос...
ранявам плътта
а сълзите от друго напират
във мен..
рани ме страстта
и очите...нима
и утре е ден?
Когато се сетиш
за мене...
изпий две чаши със ром
вкуса на смъртта ме
доведе
до този последен прелом...

© Кати Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??