20 июл. 2021 г., 09:05

Късен салеп 

  Поэзия » Любовная
380 3 3

За последно съм влюбена в теб,

губя ритъм, топя очертания.

Безрезервно наливам салеп,

подсладен прекомерно с признания.

 

Захаросан от обич, сладниш,

лепнат устните ми от желание.

Нежността ти, бутиков сладкиш,

украсявам с черешка - послание.

 

Да изпием до капка страстта,

плува времето манш главоломен.

Надалеч да държим старостта–

всяка земна секунда с нов спомен.

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??