20.07.2021 г., 9:05 ч.

Късен салеп 

  Поезия » Любовна
378 3 3

За последно съм влюбена в теб,

губя ритъм, топя очертания.

Безрезервно наливам салеп,

подсладен прекомерно с признания.

 

Захаросан от обич, сладниш,

лепнат устните ми от желание.

Нежността ти, бутиков сладкиш,

украсявам с черешка - послание.

 

Да изпием до капка страстта,

плува времето манш главоломен.

Надалеч да държим старостта–

всяка земна секунда с нов спомен.

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??