24 сент. 2007 г., 13:43

За първи път по мъжки плача 

  Поэзия
1313 0 14
За първи път по мъжки плача,
проронвайки една-единствена сълза.
За хиляди момичета като дете съм плакал,
а днес по мъжки плача за жена.

© Калоян Кънев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??