24 sept 2007, 13:43

За първи път по мъжки плача 

  Poesía
1305 0 14
За първи път по мъжки плача,
проронвайки една-единствена сълза.
За хиляди момичета като дете съм плакал,
а днес по мъжки плача за жена.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??