Вчера
се срещнахме
за първи път
по стълбите на някаква
прашна и стара кръчма.
Кога точно мен видя, не разбрах,
но по гърба ми полазиха тръпки.
И се обърнах.
Очаквах погледа ти да срещна.
Плюх си в пазвата и потеглих към неизвестното.
Днес за смелостта си получих награда.
Обичам те, през сълзи ми каза,
теб
и малката "Радост".
© Наталия Божилова Все права защищены