Apr 15, 2008, 11:04 PM

За смелостта си получих награда 

  Poetry » Love
776 0 5

Вчера

се срещнахме

за първи път

по стълбите на някаква  

прашна и стара кръчма.

Кога точно мен видя, не разбрах,

но по гърба ми полазиха тръпки.

И се обърнах.

Очаквах погледа ти да срещна.

Плюх си в пазвата и потеглих към неизвестното.

Днес за смелостта си получих награда.

Обичам те, през сълзи ми каза,

теб

и малката "Радост".

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??