15 abr 2008, 23:04

За смелостта си получих награда 

  Poesía » De amor
778 0 5

Вчера

се срещнахме

за първи път

по стълбите на някаква  

прашна и стара кръчма.

Кога точно мен видя, не разбрах,

но по гърба ми полазиха тръпки.

И се обърнах.

Очаквах погледа ти да срещна.

Плюх си в пазвата и потеглих към неизвестното.

Днес за смелостта си получих награда.

Обичам те, през сълзи ми каза,

теб

и малката "Радост".

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??