6 февр. 2011 г., 17:57

За теб 

  Поэзия » Любовная
906 0 6

 

 

 

За теб

В кратера
на бездната се спускам.
Стръмно е пред мен в тъмата.
Вдигна ли очи нагоре,
аз предчувствам,
че ми се изплъзва синевата.
До дъното 
с устрем ще се спусна
по опнатите нерви 
все надолу
и, когато го достигна,
ще се отласна
в обратния си път 
към обичта ти!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??