10 февр. 2008 г., 10:00

За теб  

  Поэзия » Любовная
818 0 2

За теб

Взимам стъколото от счупеното огледало

и бавно го прекарвам през студените си устни...

Бликва топла кръв... Тя ми напомня за нашите дни!

Спомняш ли си първия път, когато ми каза”обичам те”?

Света ми в ръцете си държеше...

Долепи нежно твоите до моите устни и тази топлина не мога

да забравя...

Сега кръвта се стича бавно....

И боли, боли, боли...

Боли, че не мога да видя лицето ти,

че не мога да чуя гласа ти,

не мога да те докосна...

Но дори да ме боли, не спирам да мечтая за нашите дни...

© Буба Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??