28 мая 2009 г., 21:27

За теб 

  Поэзия » Любовная
1006 0 3

За тебе бих свалил дори звездите,

за теб бих преплувал аз водите.

За теб аз със зъби бих се борил,

за тебе всичко на света бих сторил.

 

Без тебе тъжна е дори луната,

за тебе плаче тъмнината.

Без теб я няма светлината,

за теб  не съществувам на земята.

 

За теб в ада прекарал бих остатъка от дните,

без теб забравил бих дори мечтите…

 

 

© Павел Миланов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??