7 июн. 2011 г., 12:57

За теб 

  Поэзия » Любовная
685 0 0

Да знаеш колко много те обичам!

За мене ти си всичко на света!

Во веки аз на теб се вричам,

за теб готов съм даже да умра!

 

Когато сутрин аз до теб се будя,

няма по-щастлив човек от мен!

И никога не спирам да се чудя

как вечно съм от тебе вдъхновен!

 

И знай, във тебе аз съм влюбен лудо,

за тебе аз копнея нощ и ден!

Разбрах, че просто станало е чудо,

когато тебе срещнах в онзи ден!

 

И искам с тебе до дълбока старост

да бъдем двама пак ръка в ръка!

И да си спомняме за нашта младост,

как двамата открихме любовта!

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??