2 сент. 2009 г., 17:44

За теб 

  Поэзия » Любовная
591 0 2

Защо, когато се усмихнеш, очите ми се пълнят със сълзи?!
Защо, когато ме погледнеш, сърцето ми не спира да тупти?!
Дали се влюбвам аз не зная... дори дали се влюбваш ти...
но тайничко сега мечтая да ме прегърнеш, както призори!
                          
Дали за теб съм авантюра, както с всяка друга?
Дали за мене си мечтаеш, както вечер ме желаеш?
Дали ще бъдеш пак със мен - не зная,

но тайничко сега мечтая в леглото пак да те омая!!! 

© Йорданка Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??